Over Laurna Fenenga

Laurna-Fenenga-SoulMatters.jpg
Laurna Fenenga

Over Laurna van SoulMatters

Welkom op de website van SoulMatters. Ik ben Laurna Fenenga, coach, healer, therapeut en ervaringsdeskundige. Hopelijk heb je gevonden wat je zocht. Anders mag je me altijd bellen of mailen voor extra informatie of advies. Graag deel ik een stukje van mijn levensverhaal.

Bewogen kindertijd

Als hooggevoelig meisje heb ik veel meegemaakt in mijn kindertijd. Ik heb een vader en moeder gehad die nog steeds goede leermeesters voor mij zijn om te leren met mezelf verbonden te blijven. De traumatische ervaringen binnen mijn gezin van herkomst en de onveilige hechting met mijn ouders, hebben me gevormd tot wie ik nu ben. Mijn visie is dat problemen in het hier en nu terug te herleiden zijn naar hechtingsproblematiek, negatieve jeugd- en traumaervaringen. Ik weet als geen ander wat de impact kan zijn van ingrijpende jeugdervaringen. En wat voor klus het is om deze in jezelf te helen en te integreren. Daar is moed voor nodig. Maar waar een wil is, is een weg.

Van trauma naar kracht

Ik ben het levende bewijs dat je trauma, angst en onzekerheid kunt transformeren naar kracht, authenticiteit en autonomie. Ik heb de regie weer teruggekregen over mijn leven. Waardoor ik eindelijk voluit kan leven en genieten, zonder beperkingen en bindingen met (voor)ouders. Die je steeds weer uit je kracht halen, laten twijfelen of struikelen. Dit pad van heling heeft zo’n bevrijding gebracht. Dat gun ik jou ook! Een ander prachtig voordeel is, dat je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook je kinderen. Als jij jouw verwondingen heelt, draag je deze niet over op je kind(eren). Waarmee ook het familielot wordt opgelost.

Omarming van mijn hoogsensitiviteit

Daarnaast heb ik geleerd om met mijn hoogsensitiviteit om te gaan. Dat was een lange weg met vallen en opstaan. Omdat mijn omgeving niet veilig was, stond ik altijd ‘aan’. Ik pikte alles op met mijn verfijnde voelsprieten, wat vaak leidde tot overprikkeling van mijn gevoelige zenuwstelsel. Hierin leren de balans te vinden en onderscheid te kunnen maken tussen wat van mij en wat van de ander is, was een uitdaging. Als ik terugkijk naar mijn verleden heeft me dit veel gebracht en heb ik veel over mezelf geleerd. Daardoor ben ik bewuster van mezelf, authentieker en autonomer geworden.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Bij SoulMatters kun je terecht voor holistische coaching, healing en therapie. Ik werk vaak aan de hand van het familiesysteem. Mijn begeleiding is erop gericht om onbewuste patronen bewust te maken. Zodat je deze sneller herkent en jezelf bij kunt sturen als je erin vastloopt. Eén van mijn favoriete tools is vortex healing. Deze diepgaande healingmethode werkt direct op het niveau van de ziel. Alle lagen worden aangeraakt. Al na een paar sessies merk je een enorm verschil.

Het is mijn missie om jou weer in verbinding met jezelf te brengen en je ware essentie te laten herinneren. Dit brengt je zoveel moois, lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Je persoonlijk leiderschap wordt sterker en je wordt autonomer, omdat je keuzes maakt die beter bij je passen. Hierdoor houd je meer energie over voor leuke dingen. En het wordt makkelijker om je eigen verlangens en doelen te realiseren. Daarnaast verbeteren je vitaliteit en gezondheid. Je gaat je energieker, vitaler, vrijer en lichter voelen. En je wordt een liefdevoller en meer stralend mens voor je omgeving. Wie wil dat nou niet?

‘Wat ik vaak van klanten terughoor is, waarom heb ik jou niet eerder ontmoet. Je komt meteen tot de kern en voelt exact wat ik nodig heb, in een veilige, prettige en open setting, waarin alles er mag zijn. Zelfs de meest pijnlijke trauma’s van vroeger.’

Ja, bel mij

Ik wil graag een GRATIS 15 minuten adviesgesprek.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.