Over de oprichtster Laurna Fenenga

Mijn worsteling met mezelf

Tijdens mijn burn-out had ik het gevoel dat ik er nooit van zou herstellen. Jarenlang heb ik mezelf onder druk gezet door de lat voor mezelf erg hoog te leggen, mezelf aan anderen aan te passen, anderen te pleasen en alle zaken die ik deed perfect uit voeren en heel erg hard mijn best te doen. Dit, naast het verlies van mijn vader, heeft ervoor gezorgd dat ik langdurig stress ervoer, ver over mijn grenzen heen ben gegaan en mezelf enorm heb uitgeput met een burn-out als gevolg.

Mijn problematiek

Mijn werk is lange tijd een vlucht geweest om te ontsnappen aan gevoelens van leegte, eenzaamheid, verdriet en minderwaardigheid. Het herstelproces van de burn-out heeft mij veel tijd gekost en was een grote confrontatie met mezelf. Mijn eerste probleem was het ontkennen dat ik een probleem had. Uiteindelijk moest ik aan mezelf toegeven dat ik het niet alleen kon oplossen. Ook vond ik het lastig om mijn grenzen aan te geven, mijn gevoelens te benoemen en te uiten en om rekening te houden met wat ik echt wil. Mijn zelfvertrouwen was tot een dieptepunt gedaald en ik had halsstarrige negatieve overtuigingen over mezelf. Achteraf zie ik dat het herstelproces sneller kan en mijn ervaringen deel ik graag met mijn klanten. Tevens ben ik een zeer hoog sensitief persoon en was het voor mij een hele weg om hiermee om te leren gaan.

Mijn verlangen

Terugkijkend is het een periode geweest waarin ik veel over mezelf heb geleerd en veel inzichten heb opgedaan. Ik heb mijn zelfbeeld moeten bijstellen en heb veel nieuwe vaardigheden aangereikt gekregen en eigen moeten maken. Ook heb ik mezelf andere copingstrategieën moeten aanleren, zodat ik uiteindelijk doe waar ik blij, energie en gelukkig van word en kies voor mezelf.

Het resultaat

Het is uiteindelijk een grootse ontdekkingsreis naar mezelf geweest, waarin ik leerde goed voor mezelf te zorgen en dat gun ik jou ook ! Dat je tijdens het traject zal en gaat veranderen, dat staat voor mij als een paal boven water! Durf je samen met mij de wortels van jouw problematiek te onderzoeken, zodat je snel een duurzaam hersteld? Ik geef je inzichten en reik je handvatten aan, die ertoe zullen leiden dat je goed voor jezelf leert zorgen. Daarna ga je de juiste keuzes maken voor jezelf waardoor jij een energieker, blijer en gelukkiger mens wordt !!!

Mijn achtergrond en toolbox

Mijn tocht naar meer zicht op mezelf is begonnen bij het centrum voor intuïtieve en creatieve ontwikkeling in Utrecht waar ik de 4-jarige healing en reading opleiding heb doorlopen voor Energetisch Therapeut.

Daarna heb ik diverse opleidingen Systemisch werken gevolgd bij de eerste verdieping, waardoor ik met cliënt werk aan en kijk naar de diverse patronen en valkuilen die zijn ontstaan vanuit zijn/haar thuissituatie. Daarna volgde ik bij de eerste verdieping de trainers opleiding.

Bij opleidingsinstituut Phoenix heb ik mezelf verdiept in de Transactionele Analyse aan de hand waarvan ik met cliënten werk aan hun negatieve overtuigingen opgedaan vanuit hun kindertijd en inzicht geef in hun manier van communiceren in relaties. Ook heb ik hier de Maskermaker gevolgd. Met cliënten werk ik ook met hun karakterstructuren, maskergedrag en overleefstrategieën.

Bij Stephan Hausner ben ik in training geweest voor het geven van ziekteopstellingen.

Op dit moment volg ik een 7-jarige opleiding bij Vortex Healing Nederland. Hetgeen een pad is van bewustwording, transformatie en ontwaken van mezelf.

Neem contact op

06 – 54 324 324

Marne 55
1186 PC Amstelveen

Gratis parkeergelegenheid