Werkwijze en traject

Werkwijze en traject 

Tijdens mijn therapie-, healing- en coachsessies maak ik gebruik van een krachtige bundeling van methoden. Hierbij kun je onder andere denken aan systemisch werk (o.a. familieopstellingen), transactionele analyse (TA) en (vortex) healing en reading (energiewerk voor je ontwakingsproces).

Diepgaande holistische coaching en begeleiding op zielsniveau

Ik coach en begeleid op identiteitsniveau (zielsniveau) om vanuit het onbewuste nieuwe innerlijke beelden bewust te laten worden. Vanuit deze nieuwe beelden maken we stappen richting je authentieke kern en herverbinding met je potentieel. Zodat je weer voluit kunt leven en zijn wie je werkelijk bent. Omdat ik op zielsniveau werk, kom ik snel tot de kern. Ik kijk altijd naar de eerste stap die iemand kan zetten. En welke blokkades er zijn, waardoor je niet in beweging komt. Of steeds terugvalt in oude patronen of destructieve overtuigingen.

Veiligheid, vertrouwen en professionaliteit

Tijdens de coaching gaan we de diepte in. Er kan van alles los komen, zoals onverwerkte en verdrongen pijn uit je kindertijd en latere leven. Het is daarom belangrijk dat je je veilig bij mij voelt. Merk je dat dit niet het geval is, dan ben ik niet de juiste coach voor jou en zullen we de sessie na een half uur beëindigen. Ik kan je vervolgens doorverwijzen naar een andere collega. Je kunt erop vertrouwen dat ik de kennis en ervaring heb om dergelijke diepgaande trajecten professioneel te begeleiden.

Vertrouwelijkheid

Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld. Niets uit het traject zal worden besproken met derden zonder schriftelijke toestemming van jou als cliënt. Zie ook hiervoor mijn privacy verklaring op de homepage.

Begeleidingstraject bij SoulMatters

  1. Afspraak maken in mijn praktijk in Amstelveen, kan telefonisch of per e-mail. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.
  2. Intakegesprek van 90 minuten (aan de hand van je familiesysteem): kennismaking en bespreken doelen therapie of coaching
  3. Offerte begeleidingstraject
  4. Start begeleiding na akkoord offerte

De meeste cliënten komen één keer per 2 à 4 weken in mijn praktijk. De duur van een begeleidingstraject is meestal drie tot vier maanden. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen voldoende om weer lekker in je vel te komen.

Ja, bel mij

Ik wil graag een GRATIS 15 minuten adviesgesprek.